Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Jongerencamping Terpstra - Midsland (Terschelling)

Kamperen

Beschrijving

Camping Terpstra is in de maanden juli en augustus dé jongerencamping bij uitstek.

Camping Terpstra is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland op korte afstand van het strand. Wij organiseren leuke activiteiten op onze camping. Uitgaan kan je volop op Terschelling en lekker dichtbij de camping.

Huurtenten

Bij ons kun je kiezen uit verschillende tenten.
Tripstein tent 1 tot 3 personen
Vakantietent 6 personen
Luxe Nepaltent 6 tot 8 personen
Luxe legertent 8 tot 10 personen
Legertent 9 tot 12 personen

De luxe lodge van 6-8 personen. Op Camping Terpstra zijn ook verschillende kampeerplaatsen waar je jouw eigen tent kunt plaatsen. We kunnen uiteraard elektriciteit voor jullie regelen. Helaas verhuren we geen koelkasten voor de kampeerplaatsen met eigen tent. Vraag ons ernaar

Let op de wisseldagen

Het is alleen mogelijk om aan te komen op een wisseldag. De wisseldagen verschillen per tent. Bekijk op onze website welke tenten wij aanbieden en check hier voordat je reserveert op de wisseldagen.

Eten en drinken

In onze kantine kan je terecht voor broodjes, snacks en volledige maaltijden. Daarbij kun je kiezen uit diverse warme en koude dranken. Dus ben je toe aan een goede maaltijd of knap ontbijt? Wij staan voor je klaar! Je eet binnen of buiten op het ruime terras. Over de hele camping, dus ook in de kantine en op het terras, maak je gebruik van ons gratis WiFi netwerk.

Activiteiten

Er is veel te doen op en rondom de camping. Natuurlijk kun je alle dagen uit in het gezellige op loopstand gelegen dorpscentrum van Midsland. Maar vermaak is er niet alleen voor de avonduren. Er zijn genoeg andere activiteiten te doen op Terschelling!

Op het water kun je raften in de branding, zeevissen en met een speedboat varen. Aan het strand worden er voetbalwedstrijden en beachvolleybal middagen georganiseerd. Erg populair is het golfsurfen en nieuw is het bubbel voetbal.
Terschelling biedt jongeren volop ruimte en vermaak. Het strand is zo breed dat het er nooit vol is en de zon schijnt op het eiland vaker en langer dan op het vaste land.
's Avonds organiseren wij regelmatig sportieve activiteiten (o.a. Voetbal, Volleybal) waar onze gasten aan deel kunnen nemen.

Eigenschappen

Max 6 personen
Tienervriendelijk
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Draadloos internet
Meer dichtbij

Contactgegevens en locatie

Midslanderhoofdweg 27
8891 GG  Midsland (Terschelling)
Telefoon:   0562449091
Mobiel:   0612203659