header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Groepsaccommodatie De Olde Stoeve - Nieuwolda

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Olde Stoeve in Nieuwolda Eerste extra afbeelding van Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Olde Stoeve in Nieuwolda

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2017-2018 in de categorie "Beste Groepsaccommodatie"

Derde plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 in de categorie "Beste Groepsaccommodatie"

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2014-2015 in de categorie "Beste Groepsaccommodatie"

De Olde Stoeve

In Nieuwolda, in het centrum van het Oldambt, in noordoost Nederland, staat vakantieboerderij "De Olde Stoeve". Deze fraaie boerderij in de graanrepubliek, van ruim honderd jaar oud, is gebouwd op de resten van een benedictijner klooster uit de zestiende eeuw. Het woonhuis van de boerderij is ingericht als groepsaccommodatie tot 20 personen. Ook huisdieren zijn welkom. In de accommodatie zijn 7 slaapkamers, 4 toiletten, 2 douches, een keuken, woonkamer, eetkamer en een fittnissruimte. De schuren van het pand worden voor agrarische doeleinden gebruikt en behoren niet tot de groepsaccommodatie.

Slaapkamers
Op de benedenverdieping van het vakantiehuis zijn 3 slaapkamers; 1 kamer voor 2 personen (met vaste wastafel), 1 kamer voor 3 personen en een 4 persoons kamer (met vaste wastafel). Op de eerste verdieping (via steile trap te bereiken) zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 tweepersoons kamers, een 3 persoons kamer en een 4 persoons kamer. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden, kussens en extra dekens. Ook is bedlinnen te huur, bestaande uit een hoeslaken, dekbedovertrek en een kussensloop. Verder zijn een campingbedje en kinderbox aanwezig.

Sanitair
In de groepsaccommodatie zijn 2 badkamers met douche, toilet en twee vaste wastafels. Verder is er een separaat toilet op de begane grond en een separaat toilet op de eerste verdieping.

Keuken
Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig, met 8 gaspitten, 2 ovens, magnetron, 2 koelkasten, diepvries en een afwasmachine. Verder vindt men alle benodigdheden die in een keuken aanwezig horen te zijn.

Wonen
De vakantiewoning is voorzien van een ruime, sfeervolle woonkamer, waarin een tv met sateliet ontvangst en een DVD speler aanwezig zijn. Verder is in het volledige huis draadloos internet beschikbaar. In de separate eetkamer van de woning is ruimte om met de gehele groep te dineren. Hier staan tevens twee kinderstoelen voor onze kleinste gasten.

Buiten
Rondom de vakantieboerderij zijn twee terrassen, waarvan een met een betonnen barbeque. Daarnaast is er een speeltuin voor de kinderen en een recreatieveld (gras) met een voetbaldoel.
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Olde Stoeve in Nieuwolda
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Olde Stoeve in Nieuwolda

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 20 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Hoofdweg Oost 6
9944 BX  Nieuwolda
Telefoon:   0596 541670
Mobiel:   06-27005014
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl