Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Bungalowparck Tulp & Zee - Noordwijk

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Bungalowparck Tulp & Zee is gelegen in Noordwijk achter de duinen, het strand en de zee. Alle bungalows op ons vakantiepark zijn vrijstaand en hebben een eigen tuin, terras en overdekte veranda. Dat betekent heerlijk ontspannen en dan is de kust ook nog eens dichtbij. Want op een paar honderd meter afstand ligt de Noordzee. Heerlijk zonnen tijdens warme zomerdagen of lekker uitwaaien tijdens een prachtige herfstdag. Het strand zal altijd het gevoel van vakantie oproepen. Daarnaast is ons bungalowpark gelegen tussen de bollenvelden. Het centrum en de boulevard van Noordwijk zijn gelegen op 5 kilometer van ons bungalowpark. Daarnaast kan je vanaf je bungalow prachtige wandel- en fietstochten maken door het duingebied, door steden en langs verschillende gezellige dorpen zoals Noordwijkerhout....

Bungalows

De 6 persoons bungalows op Bungalowparck Tulp & Zee zijn allemaal vrijstaand, ruim en van alle gemakken voorzien. Elke bungalow is identiek op ons bungalowpark en beschikt over privé parkeergelegenheid naast de bungalow, een eigen terras, veranda en een ruime tuin. Het verblijf is in alle jaargetijden comfortabel. In de zomermaanden kun je heerlijk de deuren open klappen en in de tuin eten. In de wintermaanden geniet je van de vloerverwarming in de bungalows en maak je meer gebruik van de ruime zithoek.

De bungalow bestaat uit twee verdiepingen, op de eerste verdieping zijn de keuken, zithoek, eettafel, toilet, hal, droger en wasmachine. Op de tweede verdieping zijn alle drie de slaapkamers en de badkamer (wastafel, douche, toilet).

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Tulp en Zee 1
2204 CW  Noordwijk
Telefoon:   0252–372515