header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

AvaTarZ - Oldenzaal

 
KlimmenKlimmen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Klimmen AvaTarZ in Oldenzaal Eerste extra afbeelding van Klimmen AvaTarZ in Oldenzaal Beleef een geweldig avontuur in klimbos AvaTarZ!

Hou je van stoer en spannend? En ben je op zoek naar een uitdaging? Ga dan mee op avontuur in de bossen van AvaTarZ bij het Hulsbeek in Oldenzaal
In AvaTarZ daag je jezelf uit in een grensverleggend klimbos. In onze geweldige bomen (Douglas Sparren)
In het ecologische klimbos in Twente zijn meer dan 100 hindernissen uitgezet, verdeeld over 9 parcoursen. Daarbij hebben we langste zipline van Nederland gemaakt.  AvaTarZ is hiermee het grootste klimbos van Nederland. Belangrijker is dat zij door de ANWB als beste klimpark van Nederland zijn getest.

Voor de kids van 6 - 9 jaar is er een speciaal KidZ parcours gebouwd. Op een hoogte van 2 - 4 meter vinden de kids wel 30 verschillende hindernissen van touwladder tot klimbrug en niet te vergeten de ziplines waarmee je tussen de bomen kunt roetsjen. www.avatarz.nl/laag-klimparcours
Het hoge parcours is bestemd is voor de grotere kids onder ons (voor kinderen vanaf 9 jaar). Dit parcours
AvaTarz stelt de hoogste eisen aan veiligheid en zekerheid. Zij pakken dit aan door een 2 staps instructie door een ervaren instructeur en een unieke klimgordel. www.avatarz.nl/hoog-klimparcours
Het KidZ parcours heeft een speciaal veiligheidssysteem waarbij je altijd gezekerd bent. Erg handig, want zo heb je beide handen vrij voor het spannende, 2 uur durende avontuur.

AvaTarZ klimbos biedt naast de klimparcoursen ook nog vele andere activiteiten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een break-in room (omgekeerde escape room) en Expeditie AvaTarZ . Aan het eind van de dag is het bij AvaTarZ klimbos ook mogelijk om op het terras nog een heerlijk hapje en/of drankje te komen doen, als afsluiter van een indrukwekkende dag.
Het terras is gelegen in de natuur, bied veel rust, ruimte. Er is een speel mogelijkheid aanwezig voor de kinderen. Door de mooie ligging bied het veel zonuren en mocht het te warm worden, is er mogelijkheid om de schaduw op te zoeken.

AvaTarZ klimbos is een erg leuk en grensverleggend uitstapje voor bijvoorbeeld een stoer kinderfeestje, een personeelsuitje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of als een gezinsuitje. Kijk voor meer informatie op onze website; www.avatarz.nl/arrangementen
AvaTarZ is erg makkelijk te bereiken en ligt in de mooie omgeving van het Hulsbeek in Oldenzaal-Deurningen. Het is aan te raden om een fiets- scooter- of solextocht door de mooie omgeving van het Hulsbeek te maken in combinatie met een bezoek aan AvaTarZ klimpark. AvaTarZ biedt de keus uit erg leuke activiteiten en zorgt gegarandeerd voor een dag met veel hilarische en spannende momenten.

Kijk voor meer informatie op de website: www.avatarz.nl of boek direct online: www.avatarz.nl/reserveren
Tweede extra afbeelding van Klimmen AvaTarZ in Oldenzaal
Derde extra afbeelding van Klimmen AvaTarZ in Oldenzaal

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Hengelosestraat 230
7562 PK  Oldenzaal
Telefoon:   0541-200207
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl