header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstar Camping Besthmenerberg - Ommen

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Camping Besthmenerberg in Ommen Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Camping Besthmenerberg in Ommen

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2017-2018 in de categorie "Beste Bungalow/Vakantiehuis"


Centraal in het Vechtdal en te midden van de bossen, heide en zandverstuivingen ligt CampingBesthmenerberg
Verblijf in een bungalow, bungalowtent of met je eigen kampeermiddel op een kampeerplaats.
Naast de prachtige natuur geniet je ook van de faciliteiten van Camping Besthmenerberg in Ommen. Heerlijk zwemmen in het buiten- of binnenzwembad, ravotten in de grote speeltuin met air trampoline. Lekker een ijsje of patatje haal je bij de snackbar en in het restaurant eet of lunch je een lekkere maaltijd. In de supermarkt haal je smorgens lekkere broodjes en er is zelfs een chill club voor de jeugd waar regelmatig vette activiteiten worden georganiseerd.

Manege de Besthe


Het is zelfs mogelijk om een paardrijles te nemen of je eigen paard of pony mee te nemen op vakantie. Sinds 2018 heeft camping Besthmenerberg een eigen manege!

Honden gratis toegestaan (max 4 honden)


Gaat de hond(en) ook mee op vakantie? Op de speciale hondenvelden zijn zelfs 4 honden gratis toegestaan. Heerlijk wandelen in het bos, spelen op het losloopveld of gewassen worden in de hondendouche. Ja ook de hond heeft vakantie bij Camping Besthmenerberg.

Kinderen en vermaak


Als de kinderen klaar zijn met het avontuur in het bos dan valt er nog veel meer te beleven! Tijdens schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig en worden er tijdens de zomervakantie hele gave evenementen georganiseerd. Denk aan een heus circus, huttenbouwfeest, obstacle run en nog veel meer! Zo leuk dat zelfs tieners (13+) zich vermaken bij Camping Besthmenerberg.

Open Luchttheater


Het grootste open luchttheater van Nederland ligt direct naast de camping, hier worden hele gave optredens en theaterstukken gegeven

Kamperen


De kampeervelden liggen verspreidt over het ruime bosrijke vakantiepark. Je hebt keuze uit grote of kleine kampeervelden, druk bezochte of hele rustige kampeervelden. Kortom hier vindt iedereen een kampeerplaats die bij je past. Heb je geen eigen kampeermiddel? Dan huur je gewoon een ingerichte bungalowtent!

Bungalows


De bungalows liggen speels tussen de bomen. De comfort bungalows zijn zoals de naam als doet vermoeden lekker comfortabel en zijn geschakeld per 4 of 5 bungalows naast elkaar. De basis bungalows zijn wat eenvoudiger en zijn vrijstaand. Ook zijn er speciale bungalows voor paardenliefhebbers vlak bij Manege de Besthe en zijn er bungalows waar ook tot 4 honden zijn toegestaan.

Seizoenplaats en jaarplaats


Hoe lekker is het om het hele kampeerseizoen of zelfs het hele jaar te genieten van vakantie! Met een seizoenplaats kies je een plekje uit voor het hele kampeerseizoen. Wil je echt eigenlijk niet meer weg, dan is het mogelijk om een eigen stacaravan of chalet te kopen en de plaatsen op een prachtige eigen gekozen plek!
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Camping Besthmenerberg in Ommen
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Camping Besthmenerberg in Ommen

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 12 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Besthemerberg 1
7731 PB  Ommen
Telefoon:   0529-451362
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl