header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstar Camping Besthmenerberg - Ommen

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Camping Besthmenerberg in Ommen Eerste extra afbeelding van Kamperen Camping Besthmenerberg in Ommen Kom op avontuur in de natuur! Camping Besthmenerberg ligt prachtig in het bos en alle kampeervelden zijn ook omringd door de bossen van Vechtdal Overijssel.

Waarom is dat een avontuur?
Ga eindeloos wandelen, fietsen of paadrijden langs bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Kinderen spelen zo graag in het bos met alles wat daar te vinden en zien is. Wil je nog meer avontuur? Ontdek dat Outdoorcentrum NuNature die op de camping een klimbos heeft waar je op zelfs 10 meter hoogte kunt klimmen. Er is ook een groot paintball terrein en zijn er andere activiteiten zoals boogschieten.
Er is een grote speeltuin wat echt een avontuur is, lekker klimmen in de burcht, van de kabelbaan of lekker springen op de air trampoline. Daarnaast is er een binnenzwembad en een buitenzwembad met een heerlijke ligweide voor de zonnige dagen.

Manege op de camping
Op de camping is ook een manege waar je het mogelijk is om je eigen paard mee te nemen op vakantie! Hoe gaaf is dat! Boek een kampeerplaats op het paardenkampeerveld en je kampeert vlak bij de manege. Natuurlijk is het ook mogelijk om een accommodatie te huren.

Honden welkom
Bij onze hondvriendelijke camping zijn zelfs tot 4 honden helemaal gratis toegestaan! Daarnaast heeft je trouwe viervoeter hier ook vakantie, naast rennen door het bos is er een speciale hondendouche en is er op de camping een losloopveld waar je hond lekker los mag spelen. Samen met jou of gezellig met andere honden. Wil je graag nog wat bijleren? Hondencentrum Wraf organiseert leuke en ook leerzame workshops. Je kunt hier ook terecht voor privéles.

Gave evenementen
In elke schoolvakantie heeft het animtatieteam een super leuk programma en daarnaast zijn er vaak ook hele gave extra evenementen voor jong en oud. Bijvoorbeeld quadrijden, Heel Besthmenerberg Bakt, Obstacle Run, Huttenbouwfeest, feestavonden en nog veel meer. Kom het vooral zelf ontdekken! Direct naast de camping ligt het openlucht theater van Ommen. Hier worden diverse optredens en toneelstukken gegeven. Zelf de Edwin Evers band, Douwe Bob en de Dijk hebben daar spetterende optredens gegeven en keren regelmatig terug!

Prachtige kampeerplaatsen
Camping Besthmenerberg is een ruime camping met veel verschillende kampeervelden. Small, breed, klein en groot. Er is altijd wel een kampeerplaats die bij je past. We bieden op elke kampeerplaats 4, 6 of 10 ampère elektra, gratis Wifi, gratis douchen aan. Op een comfortveld krijg je daar nog een je eigen aan- en afvoer bij en digitale televisie.

Het is zelfs mogelijk om een seizoen bij ons te komen kamperen in Ommen.

Tweede extra afbeelding van Kamperen Camping Besthmenerberg in Ommen
Derde extra afbeelding van Kamperen Camping Besthmenerberg in Ommen

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij

Contactgegevens en locatie

Besthemerberg 1
7731 PB  Ommen
Telefoon:   0529-451362
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl