header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Huisje Fladderak - Oostwold

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Huisje Fladderak in Oostwold Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Huisje Fladderak in Oostwold Ons sfeervolle en zonnige 'huisje Fladderak (1-6 persoons) is gelegen aan het meest authentieke laantje in het plaatsje Oostwold (gemeente Oldambt) in Oost-Groningen. In 1991 heeft dit fraaiste gedeelte van Oostwold de status van beschermd, monumentaal dorpsgezicht gekregen.
Het knusse huisjes is van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de tuin van de prachtige, oude pastorie uit 1771. De historische kerk, het mooie karakteristieke laantje met haar oude bomen in laanbeplanting en het monumentale hek ademt de sfeer van 'Anton Pieck'. De authentieke straatverlichting biedt u 's avonds een heerlijk ouderwets tafereel.

Huisje Fladderak beschikt over een zonnige tuin met terras (tuinstoelen en parasol aanwezig) en hier kunt u heerlijk genieten van de rust van Oost-Groningen. Heeft u iets te vieren met uw familie of vriendengroep? Uiteraard kunt u ons andere vakantiewoning huisje Pierewaai ook huren zodat u toch samen bent maar ook nog enige privacy heeft. Samen bieden de huisjes plaats aan 10 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

De bakker, slager en de snackbar vindt u binnen een straal van 200 meter. De supermarkt ligt op 2,5 km in het nabij gelegen dorp Midwolda. De jachthaven en het strand van het Oldambtmeer (Blauwestad) ligt op 800 meter van beide huisjes.

Kortom, huisje Fladderak biedt u een ideale plaats voor een rustig verblijf en uiteraard een prima uitgangspunt om te wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, zeilen, parachutespringen enzovoort.

U bent van harte welkom!

André en Anita
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Huisje Fladderak in Oostwold
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Huisje Fladderak in Oostwold

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 4 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Strand dichtbijStrand dichtbij
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kerksingel 11
9682 PD  Oostwold
Telefoon:   0597-332121
Mobiel:   06-42546415
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl