header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Het Mussennest - Otterlo

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie Het Mussennest in Otterlo Het Mussennest is een vakantieverblijf voor groepen van 6 tot 106 personen, gelegen op een groot terrein, gedeeltelijk grasland en bos, van 4 hectare. Het complex is geheel van hout en ademt een nostalgische sfeer uit. De ligging aan de rand van het machtige Veluwemassief garandeert naast rust en rondsnuffelende zwijnen ook volop mogelijken tot recreatie.

Het Mussennest is uitermate geschikt voor verenigingen, scholen en sportclubs, maar ook voor familiereunies en kleinere groepen. Het koken doet u in principe zelf, we kunnen het u echter ook uit handen nemen. Zo kunnen wij zorgen voor een compleet verzorgd diner, een barbecue/gourmetavond of een eenvoudige catering.........

Het Mussennest ligt twee kilometer buiten Otterlo, op een zeer rustig grasveld aan de rand van het bos. Er is uitzicht op de landerijen van de Gelderse vallei. Het aangrenzende bos met zijn slingerende paadjes is ideaal voor buitenactiviteiten. Op het terrein zelf is een beachvolleybalveld, 2 tafeltennistafels, speel-en klimtoestellen en een groot voetbalveld met verplaatsbare doelen.

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 106 personen
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
ZwembadZwembad
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Beekdalseweg 1
6731 SG  Otterlo
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl