header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Camping De Waps - Oudemirdum

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Camping De Waps in Oudemirdum Eerste extra afbeelding van Kamperen Camping De Waps in Oudemirdum Dichter bij de natuur in Gaasterland

Camping de Waps is een kleinschalige camping in het bos aan de rand van het sfeervolle brinkdorpje Oudemirdum in Zuidwest Friesland. U bent van harte welkom met caravan, camper of tent. Ook voor wandelaars en fietsers hebben wij mooie plekken beschikbaar op terpen met prachtig uitzicht over de Fonteinwei.

Boscamping

Met ruim 100 jaar ‘kampeerervaring’ is De Waps uitgegroeid tot de boscamping waar sfeer, rust, eenvoud, gemak en respect voor de natuur volkomen in balans zijn. De faciliteiten van De Waps zijn prettig geregeld: schoon sanitair (verwarmd), wc papier, gratis douchen, gratis warm water, 10 amp. elektra en gratis wifi.
Daarnaast kent Camping de Waps ook een kleinschalige horecagelegenheid waar onder andere ijsjes, snacks en echte ‘Fryske’ patatjes worden verkocht. Ook serveren wij mooie Spaanse wijnen en een heerlijk tapbiertje.

Voor de (klein)kinderen is De Waps een fijne plek om te ontdekken, beleven en te spelen. In het hoogseizoen biedt het animatieteam van De Waps voor kinderen tussen 4 en 12 jaar dagelijks tal van leuke activiteiten. Zoals: knutselen, levend stratego, hutten bouwen, water-koek happen en verschillende balspelen.

Omgeving

De Waps is een uitstekende basis om zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie en de prachtige regio Gaasterland beter te leren kennen. Het landschap is zo gevarieerd, dat u zich op sommige momenten in het buitenland waant. De gaasten en kliffen aan de IJsselmeerkust bieden prachtige vergezichten over het water. De gemoedelijke, kindvriendelijke zwemstrandjes zijn op fietsafstand van de camping.
De typisch Friese dorpjes en steden: Balk, Stavoren, Koudum, Hindelopen, Sloten, Workum en Lemmer zijn absoluut een bezoekje waard. Allen hebben hun eigen (historische) sfeervolle karakter. De kleinschaligheid van De Waps als ‘Karaktervolle Groene Camping’ staat voor een persoonlijk welkom met bijzondere aandacht voor uw wensen. Uitgebreidere informatie, films van de camping en de omgeving en de mogelijkheden bij reserveren, vindt u op onze website.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Camping De Waps in Oudemirdum
Derde extra afbeelding van Kamperen Camping De Waps in Oudemirdum

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 40 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Strand dichtbijStrand dichtbij
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Fonteinwei 14
8567 JT  Oudemirdum
Telefoon:   0514-571437
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl