header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?






Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthouden



Klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Camping 't Eind - Overberg

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Camping 't Eind in Overberg Eerste extra afbeelding van Kamperen Camping 't Eind in Overberg Camping ’t Eind ligt in Overberg, een klein landelijk dorpje, mooi gelegen tussen het bosrijke gebied van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug en het landelijke gebied van de Gelderse Vallei.
De omgeving biedt schitterende fiets- en wandelroutes. En zeker niet te vergeten; een gevarieerd aanbod aan uitstapjes! Kastelen en landhuizen in de aangrenzende pittoreske dorpjes, maar ook zeker de moeite waard zijn de Grebbeberg en Ouwehands Dierenpark in Rhenen en diverse natuurgebieden en musea.

Op onze camping heerst een sfeer van rust en gemoedelijkheid. De plaatsen voor zowel sta- als toercaravans zijn ruim en groen opgezet en bieden veel privacy. Een heerlijke stek om te genieten en vooral om te onthaasten!

Voor degenen die eens avontuurlijk willen kamperen, hebben wij de Pods. Dit zijn halfronde houten hutjes en worden vanaf 1 nacht t/m 1 week verhuurd. De Pods zijn voorzien van bedden, toilet, keukentje, verwarming, elektra en water. Deze manier van kamperen is uitermate geschikt voor trekkers die op doorreis zijn, fietsers/bikers, wandelaars, natuurgenieters. Pitten in een Pod is een unieke ervaring!

Omdat onze camping een ideale stek is voor rustzoekers, hebben wij geen kantine en/of zwembad. Wel is er voor de kleinsten een speeltoestel en voor de ouderen een jeu-de-boules baan.

Honden worden op onze camping niet toegelaten.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Camping 't Eind in Overberg
Derde extra afbeelding van Kamperen Camping 't Eind in Overberg

Eigenschappen

RustigRustig
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Eindseweg 2
3959 AV  Overberg
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl