Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiewoningen Rechthuis van Zouteveen - Schipluiden

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Middenin de randstad tussen de steden Delft, Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis en Den Haag ligt een verrassende groene parel, Midden-Delfland. Direct aan de Vlaardingsevaart, gescheiden door een fiets- wandelpad, vind je naast B&B Rechthuis van Zouteveen twee zelfstandige vakantiewoningen,

te weten:

Huisje de Vlaardingse Schouw, een lieflijk houten vakantiehuisje met een landelijke uitstraling, dat geschikt is voor 5 personen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, een tweepersoons slaapkamer en de badkamer. Boven is een vide met een slaapkamer met drie eenpersoons boxspringbedden.

Het Pomphuis van Zouteveen is een robuust vakantiehuis, gevestigd in een voormalig gemaal. Dit gebouw heeft de status 'gemeentelijk monument'. De pomp en installaties tref je hier nog aan en maken onderdeel uit van de industriele inrichting. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, een tweepersoons slaapkamer en de badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich een slaapkamer met boxspringbedden voor twee personen.

De huisjes zijn van alle gemakken voorzien: vloerverwarming, een compleet ingerichte keuken met inductie- of keramische kookplaat, een magnetron, koelkast en een oven. Er is een Nespressomachine en gratis wifi. Gasten kunnen gratis gebruik maken van kano's.
Er is een aanlegsteiger met een elektrische sloep, waarmee je heerlijk een dag, of dagdeel het waterrijke gebied van de Vlietlanden of het Westland kunt verkennen. Er zijn diverse plekken waar je buiten kunt zitten en van het weidse landschap met zijn fraaie zonsopkomsten of -ondergangen kunt genieten.

Eigenschappen

Max 9 personen
Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Vlaardingsekade, 57
2636 BD  Schipluiden
Telefoon:   0625402201
Mobiel:   0625402201