header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Camping de Biezenhof - Sinderen

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Camping de Biezenhof in Sinderen Eerste extra afbeelding van Kamperen Camping de Biezenhof in Sinderen Camping De Biezenhof bevindt zich op het terrein van een voormalige boerderij, ideaal voor mensen die kleinschalig willen kamperen (maximaal 10 plaatsen).
Het kampeerterrein is prachtig gelegen aan de weg Sinderen-Silvolde, de Kapelweg.
Deze naam is ontleend aan een kerkje, dat op een steenworp afstand is gelegen. Dit eenvoudige gebouw en haar omgeving heeft een rijke historie, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Voor ruimte, rust en vriendelijkheid en een aantrekkelijk coulissenlandschap bent u bij ons op het juiste adres.

Het kampeerterrein is 3-zijdig voorzien van aanplant en 1 open zijde. Behalve ons eigen kleinvee treft u zeker tien verschillende soorten vogels aan. Op het terrein staat een unit met een douche en twee toiletten en er zijn voorzieningen voor elektriciteit en koud water. Er is gratis WIFI. In de boerderij is een volledig betegelde toilet- en douchegelegenheid ondergebracht, voorzien van vloerverwarming. Er is een stortplaats voor een chemisch toilet. In de schuur die 's-nachts wordt afgesloten kunt u uw fiets stallen.

Bij mooi weer kunt u ’s-avonds vanaf de camping genieten van een schitterende zonsondergang. De camping ligt aan een fietsknooppuntenroute. Van hieruit kunt u onbeperkt genieten van fietstochten. In de buurt treft u prachtige natuurgebieden aan, hier kunt u mooie wandeltochten maken. Ook er zijn wijnboeren te bezoeken en kastelen te bezichtigen. Een bezoek aan Bredevoort Boekenstad of een uitstapje over de grens is alleszins de moeite waard. In het voorhuis van de boerderij is een vakantiewoning beschikbaar.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Camping de Biezenhof in Sinderen
Derde extra afbeelding van Kamperen Camping de Biezenhof in Sinderen

Eigenschappen

RustigRustig
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kapelweg 42a
7065 BB  Sinderen
Telefoon:   0315-617652
Mobiel:   06-44748623
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl