header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Attractiepark de Goudvis - Sint Maartenszee

 
KinderfeestjeKinderfeestje

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kinderfeestje Attractiepark de Goudvis in Sint Maartenszee Eerste extra afbeelding van Kinderfeestje Attractiepark de Goudvis in Sint Maartenszee Voor het vieren van een kinderfeestje kun je bij Attractiepark De Goudvis terecht! Of het nu regent of de zon schijnt, een trip naar Attractiepark De Goudvis is altijd een succes.
Kinderen kunnen zich vermaken in de enorme buitenspeeltuin, maar tijdens de natte en koude wintermaanden natuurlijk ook in het meer dan 2200 m² grote indoor speelparadijs.
In het indoor speelparadijs is het voor de kinderen goed vertoeven, zoals bijvoorbeeld in één van de vijf ballenbakken, de enorme stellages met klim en klautertoestellen, springen op de trampolines, een fort bouwen in de bouwhoek, glijden van de rodelbaan of natuurlijk een rondje vliegen in één van de helikopters van de monorail. Voor de allerkleinsten is er een aparte peuterhoek waar veilig tussen de soft play attributen gespeeld kan worden. Als klap op de vuurpijl is er iedere woensdag en zaterdag vanaf 15.00 uur kinderdisco in het speelparadijs!

Ook voor het allerleukste kinderfeestje kun je terecht bij Attractiepark De Goudvis.
Hoe ziet een kinderfeestje bij De Goudvis eruit? Bij aankomst staat de naam van de jarige job op het verjaardagsbord. Bij de entree ontvangen alle kinderen een traktatie (zakje snoep) en ontvangen de begeleiders een arrangementskaartje voor het eten. In het speelparadijs is een gereserveerde tafel met de naam van de jarige job erop. In het speelparadijs kunt u een tijd afspreken hoe laat u wilt eten met de kinderen.Voor de kinderen die geen patat lusten, is het mogelijk om poffertjes te kiezen in plaats van patat. Van al het spelen krijgen de kinderen natuurlijk dorst, daarom is er onbeperkt ranja bij het arrangement. Uiteraard is er voor de jarige job een cadeautje en ook een vrijkaartje om nog een keertje te komen spelen bij Attractiepark De Goudvis. En aan het eind van dit allerleukste kinderfeestje, ruimen wij de rommel op! Dit alles voor maar 9,50 euro per kind. (mogelijk vanaf 4 kinderen) Meerdere arrangementen mogelijk! Kijk op www.degoudvis.nl voor het uitgebreide aanbod.
Tweede extra afbeelding van Kinderfeestje Attractiepark de Goudvis in Sint Maartenszee

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
Geschikt bij slecht weerGeschikt bij slecht weer
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Geschikt voor feestenGeschikt voor feesten

Contactgegevens en locatie

Zeeweg 91
1753 BB  Sint Maartenszee
Telefoon:   0224-561671
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl