header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

De Hooge Hoeve - Sprang-Capelle

 
Bed and BreakfastBed and Breakfast

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bed and Breakfast De Hooge Hoeve in Sprang-Capelle Eerste extra afbeelding van Bed and Breakfast De Hooge Hoeve in Sprang-Capelle B&B De Hooge Hoeve is ideaal en ook landelijk gelegen middenin Sprang-Capelle, oorspronkelijk een langgerekt dorp met een karakteristieke lintbebouwing. De meeste panden aan "het lint" staan schuin aan de weg.
Sprang-Capelle hoort sinds 1997 met Waspik tot de gemeente Waalwijk. Het karakter van Sprang-Capelle is kleurrijk. Het beeld van zijn buitengebied wordt bepaald door deels beschermde natuurgebieden (water- en weidevogels) en polder- en heggenlandschap. Dit buitengebied is zeer fotogeniek. Zwemmers komen volop aan hun trekken in het verwarmde openluchtzwembad Zidewinde, vlakbij onze boerderij. Tussen de bedrijvigheid in het dorp staan enkele monumentale boerderijen. In de naaste omgeving zijn verschillende restaurants, winkels en kerken aanwezig. De monumentale N.H.-kerk van Sprang met imposante toren en bijzondere muurschilderingen stamt uit de 15e eeuw. De fraaie achthoekige kerk in Capelle is gebouwd in 1750. Het Nationaal Park de Loonse- en Drunense duinen met zijn heide, bossen, vennen en unieke zandverstuivingen is zeer indrukwekkend. Wilt u een fietstocht of wandeling maken, dan kunt u hier met volle teugen genieten. Verschillende fietsroutes zijn bij ons beschikbaar. In Kaatsheuvel is het bekende familiepark de Efteling te bezoeken.

Kamers

2 kamers bevinden zich in het hoofdgebouw aan de voorkant op de eerste etage. Het oorspronkelijke karakter van de kamers is zoveel mogelijk intact gelaten.

Kamer 1 beschikt over twee bedden (lits-jumeaux) en een ruime wastafel.
Kamer 2 beschikt over een tweepersoons bed en o.a. een secretaire.
De badkamer met zitbad, douche, wastafel en toilet is voor kamer 2 bereikbaar via een eigen deur, gasten in kamer 1 kunnen deze badkamer betreden vanuit de overloop.
Omdat wij privacy uitermate belangrijk vinden, worden deze beide slaapkamers alleen samen verhuurd als de gasten bekenden van elkaar zijn.
Daarnaast is er een appartement op de begane grond voor 2 tot 4 personen.
Koffie- en theefaciliteiten, T.V, en draadloos internet zijn beschikbaar.
Het ontbijt wordt geserveerd in een authentieke kamer (zie foto) op de begane grond. Deze eetkamer is ook voor gasten beschikbaar als zitkamer. Hier vindt u allerlei informatie over de omgeving.
Tweede extra afbeelding van Bed and Breakfast De Hooge Hoeve in Sprang-Capelle
Derde extra afbeelding van Bed and Breakfast De Hooge Hoeve in Sprang-Capelle

Eigenschappen

RustigRustig
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Julianalaan 15
5161 BA  Sprang-Capelle
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl