header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

B&B 't Merthoes - Susteren

 
Bed and BreakfastBed and Breakfast

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bed and Breakfast B&B 't Merthoes in Susteren Eerste extra afbeelding van Bed and Breakfast B&B 't Merthoes in Susteren Onthaasten en genieten in B & B ’t Merthoes te Susteren
De zon die door het raam naar binnen schijnt, het gefluit van vogels en het gekraai van de haan in de vroege ochtend, dat is wakker worden in één van de kamers van ’t Merthoes. Welkom in onze B&B in Het Smalste Stukje Nederland; een bijzonder plekje waar het leven net iets langzamer lijkt te gaan.

Onze accommodatie

Op vakantie in ’n luxe B&B, daar heerlijk onthaasten en genieten, dat is waar onze droom geboren is. Een avondwandeling in eigen dorp op paasmaandag 2017 en je dan moeten bedenken dat het pand zoals je het je had bedacht te koop staat maakte dat alles in ’n stroomversnelling kwam. Een flinke verbouwing van de bovenverdieping van dit winkel woonpand om drie kamers te realiseren was dat wat er gebeuren moest.
Het stijlvolle pand telt nu drie luxueuze kamers. De Ôngerkamer, Veurkamer en Achterkamer hebben een eigen specifiek karakter, zijn smaakvol ingericht en beschikken allemaal over ’n exclusieve badkamer met douche en bad of alleen met inloop-douche.
Het uitgebreide Limburgse ontbijt wordt op gewenste tijd geserveerd in onze gezamenlijke eetkamer en bij mooi weer in ’t zonnetje op ons dakterras.
In onze gemeenschappelijke ruimte is heb je tevens de gelegenheid om ’n boek te lezen of om spelletjes te spelen.

Onze Locatie

De omgeving is heel geschikt voor rustzoekers, mensen die graag willen onthaasten, voor wandelaars op ’t Pieterpad dat dwars door het Smalste Stukje Nederland loopt, of voor wandelaars die dankzij het knooppuntensysteem zelf hun route bepalen. Voor de fietsliefhebbers die gebruik maken van het uitgestrekte netwerk van fietspaden en rustige weggetjes klaar om ontdekt te worden. Het bekende fietsknooppuntennetwerk maakt het fietsen tot een waar genoegen. Voor mensen die graag onze Limburgse parels ontdekken, authentieke dorpjes willen bezoeken, er op uit zijn om cultuur te snuiven, en tijdens hun tochten willen genieten van het bijzondere landschap, de rijke historie en Limburgse lekkernijen.
Maar ook voor mensen die dagtripjes willen maken of willen shoppen bijvoorbeeld in Maastricht, Sittard, ’t Duitse Aken, Roermond of ’t Belgische Maasmechelen (beiden met hun Outlet Centers). Het is allemaal vlak in de buurt..

Aansluitend kun je uitblazen van al deze indrukken in de luxueuze en sfeervolle kamers van onze gerenoveerde bovenwoning. Tel daar onze gezellige Limburgse gastvrijheid, de gezonde Midden-Limburgse lucht, het rustige dorpsleven en de lokale culinaire toppers bij op en u bent verzekerd van een onvergetelijk verblijf in B&B ’t Merthoes.
Vanwege de ruimte, het comfort en onze faciliteiten is ‘t Merthoes eveneens zeer geschikt als kleinschalige groepsaccommodatie. Het is mogelijk om langer te verblijven, u kunt onze kamers graag een lang weekend, midweek of week huren.
Wil je over ’t Merthoes meer informatie, neem dan gerust ’n kijkje op onze web-site: www.hetmerthoes.nl
Tweede extra afbeelding van Bed and Breakfast B&B 't Merthoes in Susteren
Derde extra afbeelding van Bed and Breakfast B&B 't Merthoes in Susteren

Eigenschappen

RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Marktstraat 14
6114 HS  Susteren
Telefoon:   06-51899829
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl