Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Schaepkens van St. Fijt - Valkenburg

Hotel

Beschrijving

Welkom in het gezelligste hotel van Valkenburg in Zuid-Limburg

In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad, waar een goede keuken, comfortabele kamers, Limburgse gastvrijheid & entertainment hoog in het vaandel staan.
Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekende keuken, sfeervolle bar en prachtige tuinen met diverse terrassen waar u kunt genieten van de natuurrijke omgeving. Nieuw is het heerlijk verwarmde binnenzwembad met saunafaciliteiten & een karakteristieke Italiaanse pizzaoven in het Live Cooking gedeelte van het restaurant!

Gedurende het seizoen wordt er meerdere malen per week live-muziek georganiseerd op het terras of in de gezellige bar waar 2x daags een happy-hour is. En wat dacht u van een gezellige BBQ op een mooie zomeravond? Het sfeervolle en gezellige hotel Schaepkens van St. Fijt biedt het allemaal!
Mocht u vragen hebben of wilt u een folder toegestuurd krijgen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. Wij staan te allen tijde voor u klaar.
Wij hopen u te mogen begroeten in het vernieuwde hotel Valkenburg: Hotel Schaepkens van St. Fijt.

Afstand tot centrum: 500 meter
Afstand tot trein station: 100 meter
Hotel beschikt over 145 Standaard, Comfort en Superior kamers die divers uitgerust zijn met een douche, bad, tv, telefoon en kluis.
Diverse grote en intieme restaurant, vergader en feestzalen
Gezellige Bar
Verwarmd zwembad en sauna
Groot zonneterras
Gratis Wifi
Gratis parkeerplaats

Tot snel in ons Hotel. ????

Eigenschappen

Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet

Contactgegevens en locatie

Nieuweweg 40-44
6301 EV  Valkenburg