header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Ons Boerderijke - Veghel

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Ons Boerderijke in Veghel Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Ons Boerderijke in Veghel Het Veghelse kerkdorp Eerde is aan de rand van een bos met zandverstuivingen gelegen. Net buiten het dorp, in de Eerdse bossen ligt de vakantiewoning `Ons Boerderijke`. Deze woning hoort bij een melkveebedrijf met koeien en kalveren, dat zeker een bezoekje waard is.

Toegankelijkheid

`Ons Boerderijke` is in 2008 geheel in boerderijstijl gebouwd en de benedenverdieping is rolstoeltoegankelijk. De paden rondom de woning zijn verhard. De woning heeft een eigen inrit en voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto`s.Er kunnen 10 personen logeren.

Faciliteiten

Op de doordeweekse dagen van dinsdag t/m donderdag is `Ons Boerderijke` gereserveerd voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierom is de vakantiewoning alleen te huur in de weekenden, vanaf donderdavond tot maandag maar in de maand Augustus en tussen kerst en nieuwjaar is er geen dagbesteding en kunt u de woning voor een hele week huren. Bij de woning heeft u een groot terras en een speelweide, waar u heerlijk kunt genieten van het zicht op de bossen en weilanden.

Omgeving

Het plaatsje Eerde is gelegen tussen de plaatsen Veghel, St. Oedenrode en Schijndel. In deze prachtige omgeving komt u helemaal tot rust tijdens uw vakantie. Deze mooie rustige omgeving wordt `De Eerdse bergen` genoemd, dit is een stuifzandrug waar u hedendaags nog eeuwenoude stobben terug kunt vinden. Het is een unieke omgeving om te voet of per fiets te verkennen.
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Ons Boerderijke in Veghel
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Ons Boerderijke in Veghel

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 10 personen
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Gratis parkerenGratis parkeren

Contactgegevens en locatie

De Kuilen 19
5466 PN  Veghel
Telefoon:   0413-340519
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl