header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Havezathe Carpe Diem - Vethuizen

 
HotelHotel

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Hotel Havezathe Carpe Diem in Vethuizen Eerste extra afbeelding van Hotel Havezathe Carpe Diem in Vethuizen Eigenlijk is er niets wat je niet kunt doen bij Havezathe Carpe Diem: van heerlijk eten tot overnachten en tot rust komen op het mooiste terras van Montferland: alles is te vinden op deze unieke plek met een rijke historie.

Havezathe Carpe Diem is gevestigd in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij gesitueerd in Vethuizen, onder de rook van Doetinchem en dichtbij de Duitse grens. Een weids uitzicht met een mild heuvelachtig terrein, landbouwgrond en op de achtergrond de Montferlandse bossen vormen het decor voor de ideale plek om tot rust te komen.

Buitengewoon overnachten

Het landelijke hotel van Carpe Diem beschikt over zeventien sfeervol ingerichte kamers: acht standaard kamers met rain-shower, vier comfort kamers met bad of douche, vier terraskamers op de begane grond en een exclusieve suite met tweepersoons bad en een infrarood-sauna. Één van onze standaard kamers is geschikt voor minder validen. Twee van de comfort kamers kunnen door drie of vier personen worden bezet. Al onze kamers zijn voorzien van een flat-screen TV en WiFi.

U kunt bij ons verblijven op basis van logies/ontbijt of een van onze arrangementen evt. inclusief dineren in ons sfeervolle restaurant. U kunt onze arrangementen vinden op onze website.

Buitengewoon tafelen

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten: het restaurant, gesitueerd op de oude deel, is een echte aanrader, evenals het geheel vernieuwde terras met luifel, windschermen, loungebanken, luxe stoelen en terrashaarden. Bij Havezathe Carpe Diem wordt de kaart iedere twee maanden vernieuwd om u te kunnen voorzien van de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten. Als u verrast wilt worden, kunt u kiezen voor het drie-, vier- of vijfgangenmenu van de Chef, waarbij we ook een bijpassend wijnarrangement kunnen serveren.

Openingstijden

Vanaf 07:00 (zaterdag en zondag 08.00 uur) bent u welkom voor heerlijk ontbijt.
Dit kan tot 10.00 uur (gelieve te reserveren per telefoon of aan de balie). Na 10:00 uur bent u welkom voor bijvoorbeeld koffie met gebak of wat dacht u van een overheerlijke Vethuusense bol. De keuken kan u vanaf 11:30 uur tot 16:00 uur bedienen voor de lunch en vanaf 17:30 is ons á la carte restaurant geopend.

Of u nu bij ons komt koffie drinken, ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of overnachten; bij ons is het altijd buitengewoon genieten.
Tweede extra afbeelding van Hotel Havezathe Carpe Diem in Vethuizen
Derde extra afbeelding van Hotel Havezathe Carpe Diem in Vethuizen

Eigenschappen

RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Speciale aanbieding Havezathe Carpe Diem in Vethuizen

Speciale aanbieding Carpe Diem arrangement vanaf € 95,00 p.p.:
- 1x overnachting
- 1x ontbijt
- koffie of thee bij aankomst
- 1x driegangen verrassingsdiner
- wandel en fietsroutes

Deze aanbieding is geldig van 1 augustus tot 31 augustus 2020

Wandel- en fietsarrangement Havezathe Carpe Diem in Vethuizen

Fietsvakantie Achterhoek en Montferland

Op zoek naar een fietsvakantie of wandelvakantie in de Achterhoek? De ligging en het karakter van deze prachtig verbouwde boerderij in Vethuizen maken het geheel tot een waar lustoord voor diegenen die in een historisch object er even helemaal ”uit” willen zijn. Havezathe Carpe Diem is een uitstekend startpunt voor verschillende routes om in de Achterhoek en Montferland te wandelen of te fietsen. Wij voorzien u graag van de mooiste routes, zodat u zelf het beste van de omgeving kunt ontdekken.

Onze wandel- en fietsvakantie in de Achterhoek is inclusief:
– een kopje koffie of thee bij aankomst
– 2x overnachting
– 2x uitgebreid onbijtbuffet
– 3-gangen verrassingsdiner
– fiets- en wandelroutes Achterhoek en Montferland

Standaardkamer: € 169,00 p.p.
Comfortkamer: € 189,00 p.p.
Terraskamer: € 189,00 p.p.
Suite: € 225,00 p.p.
Single: € 220,00 p.p.

Deze wandel- en fietsvakantie kunt u uitbreiden naar 4, 5 of zelfs 8 dagen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 2x 3-gangen a la carte diner veranderen in 3-gangen verrassingsdiner. En bij openingstijden staat: vanaf 07.30 uur ben u welkom, dit mag veranderd worden in: Vanaf 07:00 (zaterdag en zondag 08.00 uur) bent u welkom voor heerlijk ontbijt.

Culinair Arrangement Havezathe Carpe Diem in Vethuizen

Culinair Arrangement

Brengt u uw verblijf het liefst bij de openhaard door, kies dan voor bijvoorbeeld het culinair arrangement. Uw culinair avontuur kan beginnen met een aperitiefje bij de openhaard in onze gezellige lounge en wordt voortgezet aan de sfeervolle tafels in het restaurant. Na het heerlijke viergangendiner van de chef, wat begeleid wordt door een bijpassend wijnarrangement, kunt u onder het genot van een kopje koffie nog even nagenieten..

Het arrangement is inclusief:
– een kopje koffie of thee bij aankomst
– overnachting
– uitgebreid onbijtbuffet
– 4-gangen diner van de chef
– bijpassend wijnarrangement
– koffie/thee met huisgemaakte friandises

Standaardkamer: € 135,00 p.p.
Comfortkamer: € 145,00 p.p.
Terraskamer: € 145,00 p.p.
Suite: € 185,00 p.p.
Single: € 180,00 p.p.

Dit arrangement is uit te breiden naar 3 of 4 dagen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactgegevens en locatie

Langeboomsestraat 5
7046 AA  Vethuizen
Telefoon:   0314-651424
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl