header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Landal Reevallis - Vijlen

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Landal Reevallis  in Vijlen Hier op het Drielandenpunt kunt u drie kanten uit. Over de grens is een dagtrip naar Aken of Spa een aanrader. In eigen land lonkt Bourgondisch Maastricht en Valkenburg met vele terrassen, winkels en restaurants. Vanuit Landal Reevallis, waar uw bedden bij aankomst zijn opgemaakt, wandelt u zo over de karakteristieke landwegen en over de heuvels naar de Vijlenerbossen. En daarna bijkomen in uw vrijstaande bungalow op het rustige en kleinschalige park. U, als actieve rustzoeker, geniet hier van een schitterend uitzicht op het groene en glooiende landschap. Landal Reevallis is een stukje buitenland in Nederland!

De accommodaties
Het park biedt u 2, 4 en 6 persoonsbungalows in de typen standaard en luxe. De vrijstaande bungalows hebben deels uitzicht over het glooiende landschap. Woonkamer met zit- en eethoek. TV en radio-/cd-speler. Open keuken met o.a. magnetron en koffiezet- en Senseo apparaat. Apart toilet (m.u.v. type 2A en 4B1). CV. Terras met verstelbaar tuinmeubilair, kussens en parasol. Berging. Opgemaakte bedden bij aankomst.

Op Landal Reevallis valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes met de creatieve, actieve en amusementachtige activiteiten.

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Oude Akerweg 40
6294 AM  Vijlen
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl