header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Recreatiepark De Groote Vliet - Wervershoof

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof Recreatiepark de Groote Vliet ligt in een unieke waterrijke omgeving in West-Friesland. De meeste gasten genieten van de rust op het park en het natuurschoon wat de omgeving te bieden heeft. Ons park heeft vele voorzieningen voor jong en oud. Geniet van de rust, ruimte, water en sportieve mogelijkheden die ons park biedt.
Recreatiepark De Groote Vliet ligt aan het IJsselmeer in Onderdijk dat is een klein plaatsje tussen Medemblik en Wervershoof.
Naast de diverse sport- en speelvelden zoals een basketbalveld, een tennisbaan en een voetbalveld, om u optimaal te vermaken kunt u ook volledig tot rust komen op ons park. In de schoolvakanties worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een tennisroute, een kinderbingo en een roofvogelshow

Ook zwem- en visliefhebbers kunnen prima vertoeven op ons park. In de zomer kunt u zwemmen in binnenmeer ‘De Groote Vliet’ of het IJsselmeer. Voor visliefhebbers zijn er ook verschillende mogelijkheden om hun optie uit te oefenen. Op het park is een mooie karpervijver waar zonder Vispas gevist mag worden. Maar ook vissen in het binnenmeer “De Groote Vliet” behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van varen over de eindeloze sloten en meren van West-Friesland en het IJsselmeer op zoek naar de beste vis? Kom met uw eigen boot of huur er een bij de kano- en botenverhuur van het park.
Op ons park is Eetcafé 't Hartje gevestigd, daar kunt u genieten van diverse broodjes, snacks, pannenkoeken en andere gerechten.

Vakantiehuisen

Onze vakantiehuizen zijn allemaal verschillend qua grootte, indeling en meubels. Desondanks hebben wij ze ondergebracht in 7 verschillende types.
De 4 persoonstypes zijn in volgorde van grootte de Vlotvaren (40m2), Valeriaan (42,5m2), Zwanenbloem (50m2) en Wilgenroos 4p (65-70m2). Er zijn 2 types die geschikt zijn voor 6 personen en dat zijn de Wilgenroos 6p (85m2) en Waterlelie (90m2).
Als laatste hebben we de 8-10 persoons woning en dat is ook een Wilgenroosvariant (100-110m2). De Valeriaan beschikt niet over een afwasmachine en wasmachine, de Vlotvaren heeft geen wasmachine de rest van de types hebben deze wel.
Al onze woningen beschikken o.a. over Kabel-TV, een gemeubileerd terras, een combimagnetron een koelkast met vriesvakken en gratis WIFI.
Wat kunt u nog meer verwachten? Op ons park zijn uw huisdieren meer dan welkom, het aantal huisdieren wat u mag meenemen is onbeperkt. Een flink aantal woningen liggen aan de karpervijver of het open water. Heeft dit uw voorkeur, laat ons het weten!

Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiepark De Groote Vliet in Wervershoof

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 10 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Strand dichtbijStrand dichtbij
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Onderdijk 245
1693 CG  Wervershoof
Telefoon:   0228-583229
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl