Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Molenkreek - Westdorpe

Bed and Breakfast

Beschrijving

Gelegen aan de Molenkreek te Westdorpe, Zeeuws Vlaanderen.

Patric Verhoosel (ex-speler Club Brugge en S.K. Beveren en ex-uitbater van restaurant “de Kleine Heide” te Mechelen) en partner ontvangen U in een warme ongedwongen sfeer en hopen U zo een heel ontspannende en aangename tijd te bezorgen.

Onze B en B beschikt over een prachtige tuin vol bomen, struiken, planten en bloemen in alle geuren en kleuren, die uitloopt over een breedte van 40 meter in de prachtige molenkreek. Onze tuin is het Walhalla voor de sportvisser die, als hij wil, dag en nacht kan vissen. Je kunt vissen vanaf de oever op karper, brasem en voorn.

In de tuin van 1600m2 zijn diverse romantische plekjes waar je kunt zonnen of genieten in de schaduw. Tussen het groen ligt een prachtig zwembad van 6 op 4 meter omgeven door een groot terras met ligzetels. Er is ook een grote tuinkamer (pergola) met rustbanken.

Aan de grote tuintafel in gerecycleerd teakhout kan genoten worden van een uitgebreid ontbijt buffet. Bij slecht weer is ontbijt voorzien in de ontbijtkamer.

Er zijn ook veel uitstap- en bezoekmogelijkheden voorhanden vanuit onze toch wel vrij centrale ligging tussen kust en binnenland.

Westdorpe is door zijn microklimaat de warmste plaats van Nederland

Eigenschappen

Deze accommodatie heeft geen bijzonderheden.

Contactgegevens en locatie

Singel 45
4554 CP  Westdorpe