header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

EIGENTIJDSERF - Westelbeers

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie EIGENTIJDSERF in Westelbeers Deze compleet verzorgde groepsaccommodatie ligt midden in de natuur en heeft een warme kleurrijke inrichting. Omringd door het bos en heidelandschap van de Kempen bevindt EIGENTIJDSERF zich midden in het groene hart van Brabant. De bosrijke omgeving en uitgestrekte velden lenen zich uitstekend voor actieve activiteiten of een ontspannen wandeling.

De in totaal 70 één, twee of meerpersoons hotelkamers bieden overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 118 personen. Door de verschillende vleugels leent het zich uitstekend als groepsaccommodatie voor zowel grote als kleine groepen. Daarnaast is een vleugel van de accommodatie ingericht met 14 tweepersoonskamers speciaal voor gasten die hulpbehoevend zijn. En omdat alle faciliteiten zich bevinden op de begane grond is alles toegankelijk voor mindervalide.

De 10 verschillende groepsruimtes bieden ruimte aan groepen van 2 tot 125 personen, door openslaande deuren is er de mogelijkheid ieder gewenst moment de natuur in te stappen.

De ruime foyer en sfeervolle bar nodigen uit om gezellig samen te komen voor een drankje in de avond of een krant in de ochtend voor het ontbijt.

EIGENTIJDSERF als groepsaccommodatie
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie EIGENTIJDSERF in Westelbeers
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie EIGENTIJDSERF in Westelbeers

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 118 personen
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

korenweekend Brabant Eigentijdserf in Westelbeers

EIGENTIJDSERF is de ideale locatie voor compleet verzorgde koorweekenden. Hier in de Brabantse Kempen, tussen Tilburg en Eindhoven, bevindt u zich te midden van prachtige natuur. Musiceren onder de bomen, repeteren aan de waterkant of borrelen in de bossen. Het klinkt ons in ieder geval als muziek in de oren.

2-daags groepsarrangementKoffie met lekkernij
2 x Lunchbuffet met streekproducten
Onbeperkt koffie, thee en water
Diner met een 3-gangen dagmenu
Overnachting inclusief ontbijt
Plenaire zaal
gratis parkeren

vanaf 111,26 per persoon

geldig vanaf 15 personen | o.b.v. twee personen per kamer | incl. btw en excl. toeristenbelasting
toeslag eenpersoons gebruik bedraagt 18,50 p.p. per nacht | tarief 2020

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere verblijfsduur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en u ontvangt van ons een aanbod op maat.

De comfortabele 36 één- en 27 tweepersoons kamers bieden plaats voor in totaal 90 gasten. Maar ook voor kleinere muzikale gezelschappen is het aangenaam verblijven want onze accommodatie is onder te verdelen in gebieden waardoor er altijd de gewenste sfeer van intimiteit en privacy gecreëerd kan worden.

bbq arrangement

Wat is er heerlijker dan gezellig samen met vrienden, familie, collega’s of cursisten, onder het genot van een drankje informeel de zomer in te luiden met een barbecue arrangement op EIGENTIJDSERF. Kies voor een 'boer'gondische BBQ arrangement in de bostuin, met zorg samengesteld op basis van ingrediënten die afkomstig zijn van het Brabantse land. Vergeet niet wat ruimte te bewaren voor een lekker fris en fruitig dessert.

Diverse zomerse salades, diverse grillgerechten, sauzen en stokbrood. Het dessert bestaat uit verschillende soorten bavarois en schepijs en fruitsalade.

24,50 per persoon

Indien gewenst wordt bij groepen vanaf 15 personen het bakken en grillen volledig verzorgd. Bent u met minder personen dan bent u van harte welkom maar wordt het bakken en grillen door u zelf gedaan.

meer informatie over het bbq arrangement

- tarief 2020, exclusief btw

Contactgegevens en locatie

Spreeuwelsedijk 9
5091 KS  Westelbeers
Telefoon:   0135041392
Mobiel:   135041392
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl