header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstarstar Vakantiepark Het Timmerholt - Westerbork

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Het Timmerholt in Westerbork Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Het Timmerholt in Westerbork Heerlijk samen genieten van de fiets- en wandelprovincie van Nederland !

Vakantiepark "Het Timmerholt" ligt geografisch gezien exact in het hart van Drenthe. Meer dan 1200 km. fietspad en maar liefst drie nationale parken, dat zijn dingen die Drenthe uniek maakt.

U fietst zo, direct vanaf het park, de Drentse natuur in. Heidevelden, vele historische brinkdorpen, vennen en bossen liggen bijna om de hoek. Ook vele bezienswaardigheden en een drietal winkelsteden liggen op fietsafstand.
Combineer het fietsen met cultuur en/of bezoek de vele Drentse high-lights tijdens uw ontdekkingstochten. Denk hierbij aan het museumdorp Orvelte (op slechts 4 km. vanaf het park) , het herinneringskamp Westerbork welke u heerlijk door de boswachterij van Grolloo bereikt en op 12 fietskilometers ligt, het hunebedcentrum in Borger (op 15 heerlijke fietskilometers vanaf het park) of het boomkroonpad in Drouwen (19 km. vanaf Timmerholt)
Kortom u kunt zo een hele week fietsen, wandelen, genieten en de Drentse gastvrijheid ervaren en dat alles direct vanaf het park.
Op slechts 2 km. afstand van het park ligt het centrum van het bruisende brinkdorp “Westerbork”, met o.a. haar twee supermarkten en 12 horecabedrijven.

Vakantiepark

"Het Timmerholt" is een ruim opgezet park, waar de meeste huizen vrijstaand zijn en een heerlijke afgescheiden tuin hebben.
Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer.
De centra van de winkelsteden Emmen, Assen en Hoogeveen zijn binnen 25 km. gelegen en zelfs de stad Groningen rijdt u in een half uur aan.
Rust, ruimte, natuur gecombineerd met beleving en comfort dat is wat wij u te bieden hebben.
Vakantiepark “Het Timmerholt” beschikt over een eigen professionele fietsverhuur, waar u een keuze kunt maken uit diverse type Gazelle fietsen met versnellingen, Stella E-bikes, tandems, bakfiets, kinderfiets en skelter.
Wij bieden u luxe landhuizen vanaf 4 personen, met en zonder "eigen" sauna.
Voor de ultieme beleving bieden we zelfs 5 sterren wellness huizen, waar u naast de sauna ook een "eigen" zonnebank en buitenspa (jacuzzi) ter beschikking hebt. ( 6 of 8 persoons huizen)
Het Timmerholt biedt u tevens geschakelde bungalows. De twee variaties hierin zijn onze twee-persoons studio (TB2) en onze 4 persoons bungalow, die eventueel uit te breiden zijn tot 6 personen(TB4/6)
Uniek op het park zijn de groepsbungalows (TV12 en TB20), waar u zelfs met gezelschappen (tot max. 25 personen) kunt verblijven en de zeer ruime camping en camperplaatsen.

Op het park bieden we u gratis gebruik van internet.
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Het Timmerholt in Westerbork
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Het Timmerholt in Westerbork

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 8 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Gagelmaat 4
9431 KT  Westerbork
Telefoon:   0593-332641
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl