header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Kom in de bedstee Sprookje - Winterswijk

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Kom in de bedstee Sprookje in Winterswijk Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Kom in de bedstee Sprookje in Winterswijk Kom in de Bedstee Sprookje is een knus familiehuis met 5 bedstedes voor 10 volwassenen en 2 baby's. Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een heuse bedstee?
Overnacht in onze prachtige sfeervolle bedsteden met een vleugje Winter, Zomer, Lente en de Herfst. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark…..
Het thema 'Sprookjes' is door het hele vakantiehuis verwerkt. Zo slaapt u beneden in een prachtig woud met een scala aan vlinders en bloemetjes. Een sprookjesachtig figuur dwaalt door de bossen op zoek naar…..
Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt omdat het nogal een handigheidje is om deze op te maken. Voor een goede nachtrust liggen er slaapmutsen voor u klaar.

Voor de echte liefhebber is er een houten hottub. Het warme water is zeer verfrissend en zorgt voor een ultieme ontspanning met uw familie- of vriendengroep., op en top vakantie!
De kleintjes kunnen spelen in de tuin met schommels en trampoline. Ook is er een groter speelveld nabij het vakantiehuis waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen voetballen.

Kom in de Bedstee Sprookje is op enkele kilometers van het centrum van Winterswijk gelegen, waar zich een scala aan mogelijkheden bevindt wat betreft grand-cafés en restaurants.
In de bosrijke omgeving van Winterswijk kunt u prachtig fietsen of wandelen. Vanaf het vakantiehuis loopt u zo het Korenburgerveen in.
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Kom in de bedstee Sprookje in Winterswijk
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Kom in de bedstee Sprookje in Winterswijk

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 10 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Meekertweg 8-65
7102 GE  Winterswijk
Telefoon:   06-29303016
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl