Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiehuis 't Huusken - Winterswijk

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 in de categorie "Beste Bungalow/Vakantiehuis"

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 in de categorie "Beste Bungalow/Vakantiehuis"

't Huusken is een gezellige, moderne vakantiewoning geschikt voor jong en oud (2 tot max.4 personen). Het bevindt zich in de buurtschap Ratum bij Winterswijk in de Achterhoek, provincie Gelderland. Gelegen aan een zandweg in het typische coulisselandschap kunt u in alle rust genieten van de natuur. Houdt u van fietsen, wandelen of zwemmen: deze omgeving heeft u veel te bieden.

Vakantiewoning

Onze vakantiewoning is een volledig gerenoveerde gelijkvloerse woning (gedeelte van een woonboerderij) met veel privacy.
Modern en sfeervol ingericht, voorzien van centrale verwarming en alle hedendaagse comfort.
Het is een plek waar het s' nachts nog stil en donker wordt en u de sterren kunt zien.
De woning bestaat uit:
een ruime hal met vestiaire, open keuken, moderne woonkamer, slaapkamer, nachthal, badkamer, berging en apart washok, terras vóór (ochtendzon), terras achter (middag- en namiddagzon), eigen tuin, eigen parkeerplaats, overdekte fietsenstalling.
Door het vele glas heeft de eetkeuken/woonkamer veel zonlicht en is het een sfeervolle, ruime, lichte en zonnige ruimte.

Omgeving

Het Winterswijkse buitengebied is aangewezen als nationaal landschapspark en is één van de mooiste gebieden in Nederland. Grote natuurterreinen in de omgeving zijn het Korenburgerveen, Bekendelle en de Steengroeve. Al met al een ideale omgeving voor de fietser, wandelaar en natuurliefhebber. Er worden diverse fiets- en wandelroutes aangegeven rond Winterswijk en door de Achterhoek.
De Duitse grens ligt op 1 kilometer afstand en de Duitse plaatsen Bocholt en Vreden zijn een bezoek waard. Houdt u van winkelen en lekker eten? Rondom de Kerst is het extra gezellig in Duitsland.

Winterswijk beschikt over een recreatieplas "het Hilgelo", een strandbad met lodge en een nieuw aangelegde golfbaan.
Winterswijk heeft een groot winkelcentrum waar twee maal per week een warenmarkt is. Elke laatste zondag van de maand zijn de winkels geopend en op vrijdagavond is er koopavond. Restaurants, terrasjes, musea, bioscoop... u hoeft zich niet te vervelen. Uiteraard is Winterswijk ook bekend vanwege Europa's grootste en voordeligste vrijetijdsmarkt Obelink.
Bovendien kunt u in Winterswijk overal gratis parkeren.
In vakantiehuis 't Huusken zijn voldoende folders aanwezig (allemaal up to date) en natuurlijk kunnen wij u ook advies geven of de weg wijzen.

Wilt u er graag een paar dagen of langer tussenuit?
Alles is aanwezig behalve uw eigen koffer nog!

Kijkt u rustig op onze website en overtuig uzelf.
Ook voor onze facebook-pagina en youtube onder het kopje "links".

Eigenschappen

Max 4 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij

Contactgegevens en locatie

Ratumseweg 54
7106 CH  Winterswijk
Telefoon:   0543-538866