header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstarstar Wolfshuisje - Winterswijk

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Wolfshuisje in Winterswijk Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Wolfshuisje in Winterswijk Wolfshuisje is een prachtige particuliere vakantiewoning in het buitengebied van Winterswijk.

Vakantiewoning

Als je bij ons komt genieten van een paar dagen rust, zorgen we dat het je aan niks ontbreekt. De bedden zijn opgemaakt en koffie en thee staan voor je klaar. Het huisje is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals een vaatwasser, een oven, een wasmachine en droger, een dvd-speler en stabiele wifi. Er staat een houten kinderstoel voor kinderen van 2 tot 8. Er is een zeer complete keukeninventaris. Er is schoteltelevisie met een uitgebreid zenderaanbod, waaronder Fox Sports Live. Er staan heel veel puzzels, boeken en spelletjes. In de kast staan tientallen dvds voor zowel kinderen als volwassenen.

De zes slaapplaatsen zijn verdeeld over drie slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een stevige lits-jumeaux van 180x200, in een van de kleinere slaapkamers een zachter tweepersoonsboxspring van 160x200 en in de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden van 90x200. Er is een kinderbedje met dik matras beschikbaar.

Omgeving

Het huisje ligt middenin de natuur, tussen het Rommelgebergte en het natuurgebied Korenburgerveen. In de schuur staan laarzen waarmee je de natuur kunt ontdekken. Buiten in de tuin vliegen roodborstjes en meesjes af en aan. Een eekhoorn komt elke dag kijken of er nog nootjes te halen zijn. Er staan een grote trampoline en een duikelrek in de tuin. Er is een luxe tuinset en er staat een grote barbecue ter beschikking van de gasten.

Winterswijk

Het dorp Winterswijk met al haar faciliteiten is op fietsafstand.
Winterswijk heeft een gezellig centrum boordevol winkels, zowel bekende landelijke ketens als kleine boetiekjes. Er zijn diverse restaurants en cafés.
Op woensdag en zaterdag is er weekmarkt. Er is een bioscoop, een escaperoom en een theater. Ook zijn er twee overdekte zwembaden in de buurt.
Dit alles is vanaf het huisje maar een kwartier fietsen. In onze schuur staan fietsen die je kunt gebruiken. Dit betreft een damesfiets, een herenfiets, een kleine crossfiets en een kinderfiets van 18 inch. Tevens staat er een step.

In de woning liggen mappen met informatie over activiteiten in de buurt of in steden iets verderop. Münster en Düsseldorf liggen op ongeveer een uur rijden. Er gaat een trein naar Arnhem en Zutphen.

Kom in je eentje, met vrienden of met je hele gezin helemaal tot rust.
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Wolfshuisje in Winterswijk
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Wolfshuisje in Winterswijk

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 6 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kattenbergweg 3-04
7101 BM  Winterswijk
Telefoon:   0641214504
Mobiel:   0641214504
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl