header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Sportlandgoed Zwartemeer - Zwartemeer

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Sportlandgoed Zwartemeer in Zwartemeer Eerste extra afbeelding van Kamperen Sportlandgoed Zwartemeer in Zwartemeer Camping Zwartemeer ligt in het pittoreske dorpje Zwartemeer. Aan de A37, afslag 7 in de omgeving van Emmen in Drenthe. Onze camping heeft 80 vrije standplaatsen met genoeg ruimte voor je tent, caravan en camper. Je kunt gebruik maken van stroomvoorziening, watertappunten, ruim en goed onderhouden sanitair (sanitair ook geschikt voor gehandicapten en kleine kinderen), afstortplaats en verharde parkeerplaatsen. De camping is geopend van 1 april t/m 1 oktober.

Kom genieten van de rust en ruimte of kies voor een actieve vakantie door je verblijf te combineren met een van onze indoor,-of outdoor activiteiten.
In de buurt vindt je ook het Veenpark, ook wel het Veenmuseum, een echte uit-tip voor een nostalgisch dagje uit voor het hele gezin.
Wil je heerlijk wandelen of fietsen, dan kun je dat doen in het mooie Bargerveen, een uitgestrekt natuurgebied van Staatsbosbeheer, een mooi stukje natuur in Drenthe.

Blokhutten


Naast onze camping bieden wij ook de mogelijkheid tot het overnachten in één van onze 35 Canadese blokhutten. Deze bieden ruimte aan 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien. 21 Canadese blokhutten staan in 3 cirkels opgesteld, zo zijn deze ook geschikt voor groepen. Er is een vuurplek in het midden van de cirkels, voor lange en gezellige avonden.
Iedere blokhut beschikt over eigen sanitair, bedden zijn voorzien van bedlinnen en ook een koelkast is aanwezig.
Voor ontbijt, lunch en/of diner kun je terecht in ons gezellige restaurant. Wij serveren een heerlijk sappige steak tot patat met een snack. Ook een barbecue bij de blokhutten verzorgd door het Sportlandgoed behoort tot de mogelijkheden.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Sportlandgoed Zwartemeer in Zwartemeer
Derde extra afbeelding van Kamperen Sportlandgoed Zwartemeer in Zwartemeer

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA  Zwartemeer
Telefoon:   0591-314654
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl